Почетна Вести Албанската Изборна комисија не го продолжува рокот за поднесување кандидатури
Вести

Албанската Изборна комисија не го продолжува рокот за поднесување кандидатури

21/04/2017 - 09:01 28 прегледи
Албанската Изборна комисија не го продолжува рокот за поднесување кандидатури