Почетна Свет Макрон е во предност пред вечерашнава ТВ дебата на претседателските кандидати во Франција
Свет

Макрон е во предност пред вечерашнава ТВ дебата на претседателските кандидати во Франција

20/04/2017 - 20:15 281 прегледи
Макрон е во предност пред вечерашнава ТВ дебата на претседателските кандидати во Франција