Почетна МагазинТехнологија ВИДЕО: Прикажан можниот изглед на новиот „Ајфон 8“
Технологија

ВИДЕО: Прикажан можниот изглед на новиот „Ајфон 8“

18/04/2017 - 11:41 521 прегледи
ВИДЕО: Прикажан можниот изглед на новиот „Ајфон 8“