Почетна Свет Тилерсон: Готово е со политиката на стратешко трпение
Свет

Тилерсон: Готово е со политиката на стратешко трпение

20/03/2017 - 21:53 650 прегледи
Тилерсон: Готово е со политиката на стратешко трпение