Сојлу ја појасни изјавата за испраќање на 15 илјади мигранти во Европа секој месец - А1он
Почетна Регион Сојлу ја појасни изјавата за испраќање на 15 илјади мигранти во Европа секој месец
Регион

Сојлу ја појасни изјавата за испраќање на 15 илјади мигранти во Европа секој месец

20/03/2017 - 15:22 102 прегледи
Сојлу ја појасни изјавата за испраќање на 15 илјади мигранти во Европа секој месец