Почетна МагазинТехнологија „Самсунг“ би можел годинава да промовира паметен телефон на преклопување
Технологија

„Самсунг“ би можел годинава да промовира паметен телефон на преклопување

20/03/2017 - 10:33 85 прегледи
„Самсунг“ би можел годинава да промовира паметен телефон на преклопување