Почетна Македонија Градоначалниците и советниците можат да ги извршуваат надлежностите до мај
Македонија

Градоначалниците и советниците можат да ги извршуваат надлежностите до мај

17/03/2017 - 14:42 139 прегледи
Градоначалниците и советниците можат да ги извршуваат надлежностите до мај