Почетна СпортАвтомобилизам „Хјундаи и30 Н“ влегува во завршна фаза на тестирањето
Автомобилизам

„Хјундаи и30 Н“ влегува во завршна фаза на тестирањето

17/03/2017 - 11:20 122 прегледи
„Хјундаи и30 Н“ влегува во завршна фаза на тестирањето