Почетна СпортАвтомобилизам На саемот на автомобили во Франкфурт деби ќе има новиот модел на „Поло“
Автомобилизам

На саемот на автомобили во Франкфурт деби ќе има новиот модел на „Поло“

17/03/2017 - 10:21 137 прегледи
На саемот на автомобили во Франкфурт деби ќе има новиот модел на „Поло“