Почетна СпортАвтомобилизам Мадрид ќе забрани движење на стари автомобили низ центарот на градот
Автомобилизам

Мадрид ќе забрани движење на стари автомобили низ центарот на градот

16/03/2017 - 11:29 74 прегледи
Мадрид ќе забрани движење на стари автомобили низ центарот на градот