Почетна Свет Германците повеќе се плашат од Трамп одошто од Путин
Свет

Германците повеќе се плашат од Трамп одошто од Путин

17/02/2017 - 14:04 102 прегледи
Германците повеќе се плашат од Трамп одошто од Путин