Почетна Македонија (ВИДЕО) Станковиќ: Штрајкот е неопходен, со месеци не можеме да оствариме контакт со нашите претпоставени
Македонија

(ВИДЕО) Станковиќ: Штрајкот е неопходен, со месеци не можеме да оствариме контакт со нашите претпоставени

17/02/2017 - 13:03 748 прегледи
(ВИДЕО) Станковиќ: Штрајкот е неопходен, со месеци не можеме да оствариме контакт со нашите претпоставени