Почетна Вести Лагард и Меркел го договорија учеството на ММФ во спасувачката програма за Грција
Вести

Лагард и Меркел го договорија учеството на ММФ во спасувачката програма за Грција

17/02/2017 - 10:01 21 прегледи
Лагард и Меркел го договорија учеството на ММФ во спасувачката програма за Грција