Почетна Свет ВИДЕО: По земјотресите, Јапонија ја погоди и цунами
Свет

ВИДЕО: По земјотресите, Јапонија ја погоди и цунами

07/12/2012 - 10:42 463 прегледи
ВИДЕО: По земјотресите, Јапонија ја погоди и цунами