Почетна Свет Во Германија се гради ѕид „против Доналд Трамп“
Свет

Во Германија се гради ѕид „против Доналд Трамп“

03/02/2017 - 19:08 197 прегледи
Во Германија се гради ѕид „против Доналд Трамп“