Почетна Регион Турција се надева дека администрација на Трамп „ќе ја исправи грешката“
Регион

Турција се надева дека администрација на Трамп „ќе ја исправи грешката“

12/01/2017 - 11:36 14 прегледи
Турција се надева дека администрација на Трамп „ќе ја исправи грешката“