Почетна СпортАвтомобилизам „Ауди“ наскоро ќе го претстави концептот „Ку 8 Е-трон“
Автомобилизам

„Ауди“ наскоро ќе го претстави концептот „Ку 8 Е-трон“

12/01/2017 - 10:36 104 прегледи
„Ауди“ наскоро ќе го претстави концептот „Ку 8 Е-трон“