Почетна СпортАвтомобилизам „Мерцедес“ подготвува „ѕверка“ од 1.000 коњски сили
Автомобилизам

„Мерцедес“ подготвува „ѕверка“ од 1.000 коњски сили

12/01/2017 - 10:14 66 прегледи
„Мерцедес“ подготвува „ѕверка“ од 1.000 коњски сили