Дел од корисниците на улиците „Струмјани“ и „Козле“ утре два часа без струја

Дел од корисниците на улиците „Струмјани“ и „Козле“ утре два часа без струја

Од 9 до 11 часот утре без струја ќе бидат корисниците од ул. Струмјани бр. 30 и ул. Козле бр. 83 и бр. 85. во општините Ѓорче Петров и Карпош.

Регионалниот центар за управување со кризи информира дека според известувањето од ЕВН Македонија а.д., прекинот во напојувањето со електрична енергија е поради закажани технички зафати во системот.

Поврзани вести

Маасикас: Клучот за вонреден извештај и препорака ... Можноста за вонреден извештај за Македонија и чиста препорака за преговори зависи од проценките на ЕК. Клучот за тоа е во Скопје, во спроведувањето на...
Заев и Царовска во посета на текстилни фабрики во ... Претседателот на Владата Зоран Заев и министерката за труд и социјална политика Мила Царовска денеска ќе остварат работна посета на Штип. Заев, как...
Акција за собирање кабаст отпад во општина Аеродро... Општина Аеродром во соработка со Град Скопје и Јавното претпријатие „Комунална хигиена“ денеска и утре ќе спроведуваат акција за собирање кабаст отпад...
Трибина за планот 3-6-9 и неговата имплементација... Трибина посветена на План 3-6-9 и неговата имплементација со претставници на невладиниот сектор, денеска организира Секретаријатот за европски прашања...
Конференција за јакнење на граѓанскиот активизам п... Завршна конференција и панел дискусија за медиумската писменост ќе се одржи денеска во Скопје во организација на здружението за развој на претприемн...
Добредојде бебе – нов проект на Министерство... Министерството за здравство денеска ќе го претстави проектот „Добредојде бебе“, новина со која на родителите, на доброволна основа им се олеснува пост...