Комисија на Сенатот на САД го поддржа членството на Црна Гора во НАТО - А1он
Почетна Вести Комисија на Сенатот на САД го поддржа членството на Црна Гора во НАТО
Вести

Комисија на Сенатот на САД го поддржа членството на Црна Гора во НАТО

12/01/2017 - 09:05 25 прегледи
Комисија на Сенатот на САД го поддржа членството на Црна Гора во НАТО