Почетна Актуелно На патиштата можна голомразица, забрана за камиони на Пресека и Маврово – Дебар
Актуелно

На патиштата можна голомразица, забрана за камиони на Пресека и Маврово – Дебар

12/01/2017 - 08:07 25 прегледи
На патиштата можна голомразица, забрана за камиони на Пресека и Маврово – Дебар