Почетна Македонија Заев- Алтхаузер: Нова силна Влада посветена на реформите, која ќе води реална политика!
Македонија

Заев- Алтхаузер: Нова силна Влада посветена на реформите, која ќе води реална политика!

11/01/2017 - 16:03 1,141 прегледи
Заев- Алтхаузер: Нова силна Влада посветена на реформите, која ќе води реална политика!