Почетна Македонија Парталов: Општина Струмица навремено и континуирано се справува со снегот и поларните температури
Македонија

Парталов: Општина Струмица навремено и континуирано се справува со снегот и поларните температури

11/01/2017 - 15:52 121 прегледи
Парталов: Општина Струмица навремено и континуирано се справува со снегот и поларните температури