Почетна Македонија Бараат правда на секој начин: Има и млади со тешки хронични болести, никој не се грижи
Македонија

Бараат правда на секој начин: Има и млади со тешки хронични болести, никој не се грижи

11/01/2017 - 15:43 143 прегледи
Бараат правда на секој начин: Има и млади со тешки хронични болести, никој не се грижи