Почетна Свет Италијанската и германската полиција разбија нелегална мрежна за превоз на мигранти
Свет

Италијанската и германската полиција разбија нелегална мрежна за превоз на мигранти

11/01/2017 - 15:09 27 прегледи
Италијанската и германската полиција разбија нелегална мрежна за превоз на мигранти