Почетна СпортКошарка Македонската репрезентација се подготвува за меѓународен турнир за кошаркари до 14 години
Кошарка

Македонската репрезентација се подготвува за меѓународен турнир за кошаркари до 14 години

11/01/2017 - 15:07 85 прегледи
Македонската репрезентација се подготвува за меѓународен турнир за кошаркари до 14 години