Почетна Свет Поројни дождови и снежни врнежи погодијаа делови од Калифорнија, Невада и Орегон
Свет

Поројни дождови и снежни врнежи погодијаа делови од Калифорнија, Невада и Орегон

11/01/2017 - 14:45 60 прегледи
Поројни дождови и снежни врнежи погодијаа делови од Калифорнија, Невада и Орегон