Почетна МагазинПатувања Кина ја воведе најдолгата линија за брзи возови во светот
Патувања

Кина ја воведе најдолгата линија за брзи возови во светот

11/01/2017 - 11:08 208 прегледи
Кина ја воведе најдолгата линија за брзи возови во светот