Почетна Македонија Забранет сообраќајот за камиони на неколку патни правци
Македонија

Забранет сообраќајот за камиони на неколку патни правци

11/01/2017 - 10:33 58 прегледи
Забранет сообраќајот за камиони на неколку патни правци