Почетна МагазинПатувања Зошто денеска летовите траат подолго отколку во седумдесетите?
Патувања

Зошто денеска летовите траат подолго отколку во седумдесетите?

09/01/2017 - 15:08 1,268 прегледи
Зошто денеска летовите траат подолго отколку во седумдесетите?