Почетна МагазинЗдравје Луѓето кои живеат крај автопати имаат поголем ризик од деменција
Здравје

Луѓето кои живеат крај автопати имаат поголем ризик од деменција

09/01/2017 - 12:01 39 прегледи
Луѓето кои живеат крај автопати имаат поголем ризик од деменција