Почетна СпортАвтомобилизам Ford се откажа од фабриката во Мексико во вредност од 1,6 млрд долари
Автомобилизам

Ford се откажа од фабриката во Мексико во вредност од 1,6 млрд долари

04/01/2017 - 09:53 189 прегледи
Ford се откажа од фабриката во Мексико во вредност од 1,6 млрд долари