Почетна Македонија (ВИДЕО) Граѓанското општество со предлог: Експертска влада да спроведе реформи, а потоа избори
Македонија

(ВИДЕО) Граѓанското општество со предлог: Експертска влада да спроведе реформи, а потоа избори

08/07/2016 - 16:39 223 прегледи
(ВИДЕО) Граѓанското општество со предлог: Експертска влада да спроведе реформи, а потоа избори