Почетна Видео (ВИДЕО) Шекеринска: Да сакаа ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ, до сега десет пати ќе го прочистеа списокот
Видео

(ВИДЕО) Шекеринска: Да сакаа ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ, до сега десет пати ќе го прочистеа списокот

25/01/2016 - 18:55 3,666 прегледи
(ВИДЕО) Шекеринска: Да сакаа ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ, до сега десет пати ќе го прочистеа списокот