Почетна Македонија Од утре испитите за возачка ќе се полагаат електронски
Македонија

Од утре испитите за возачка ќе се полагаат електронски

31/10/2012 - 16:51 1,294 прегледи
Од утре испитите за возачка ќе се полагаат електронски