Почетна Македонија (ВИДЕО) Шекеринска: Обезбедуваме власт што ќе мора да дава отчет
Македонија

(ВИДЕО) Шекеринска: Обезбедуваме власт што ќе мора да дава отчет

07/10/2015 - 18:28 233 прегледи
(ВИДЕО) Шекеринска: Обезбедуваме власт што ќе мора да дава отчет