Почетна Македонија (ВИДЕО) Мигрантите ги одбија пакетите со помош од полицијата
Македонија

(ВИДЕО) Мигрантите ги одбија пакетите со помош од полицијата

22/08/2015 - 14:15 11,422 прегледи
(ВИДЕО) Мигрантите ги одбија пакетите со помош од полицијата