Почетна Македонија Стефановски: Ме избркаа од работа зашто не зедов партиска книшка на ВМРО
Македонија

Стефановски: Ме избркаа од работа зашто не зедов партиска книшка на ВМРО

08/06/2015 - 12:48 2,243 прегледи
Стефановски: Ме избркаа од работа зашто не зедов партиска книшка на ВМРО