Почетна Македонија (ИНТЕРВЈУ) Митевски: Неискусни полицајци биле ставени во ситуација да гинат во самите возила на влезот од Дива населба
Македонија

(ИНТЕРВЈУ) Митевски: Неискусни полицајци биле ставени во ситуација да гинат во самите возила на влезот од Дива населба

11/05/2015 - 15:36 41,013 прегледи
(ИНТЕРВЈУ) Митевски: Неискусни полицајци биле ставени во ситуација да гинат во самите возила на влезот од Дива населба