Почетна Македонија ВМРО-ДПМНЕ: Имаме имот, ама не вреди 1,6 милиони евра
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Имаме имот, ама не вреди 1,6 милиони евра

23/04/2014 - 16:55 921 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ: Имаме имот, ама не вреди 1,6 милиони евра