„Фронтот за слобода на изразување“ го осуди говорот на омраза на Миленко Неделковски - А1он
Почетна Македонија „Фронтот за слобода на изразување“ го осуди говорот на омраза на Миленко Неделковски
Македонија

„Фронтот за слобода на изразување“ го осуди говорот на омраза на Миленко Неделковски

11/04/2014 - 11:23 2,674 прегледи
„Фронтот за слобода на изразување“ го осуди говорот на омраза на Миленко Неделковски