Почетна Македонија Градоначалникот на Прилеп Ристески реферираше за досега реализираните проекти
Македонија

Градоначалникот на Прилеп Ристески реферираше за досега реализираните проекти

01/12/2013 - 14:52 593 прегледи
Градоначалникот на Прилеп Ристески реферираше за досега реализираните проекти