Почетна Свет Анкета: Европејците се помалку имаат доверба во ЕУ
Свет

Анкета: Европејците се помалку имаат доверба во ЕУ

27/04/2013 - 19:01 394 прегледи
Анкета: Европејците се помалку имаат доверба во ЕУ